Destek verilen tüm konular hakkında bilgi almak ve iletişim kurmak için BURAYA TIKLAYARAK bize ulaşabilirsiniz.
Türkiye'nin Soru-Cevap Topluluğu

Bilenden
cevap al.

Yıllardır sahada olan sporcular, eczacılar ve antrenörler — soruları saatler içinde, çoğu zaman dakikalar içinde yanıtlıyor.

SORU 150 CEVAP 159 ÜYE 421 2020 — 2026
Hızlı Soru
Soru sormak için tıkla
SORU

İlk kür olarak testosteron ve boldenon kombinasyonu planlıyorum! Bana yardımcı olur musunuz?

Morpheus245Çaylak
5 Temmuz 2026 119 görüntülenme
Kişi Bilgileri
Yaş20
Boy187 cm
Kilo78 kg
Yağ %15
DeneyimBaşlangıç
HedefHacim (Bulk)
Merhabalar , 16-18 yaşlarımda body geçmişim var disiplinli , beslenmeme ve antrenmanıma uyardım , tabi hayat şartları sporu bırakmaya doğru gitti şuan tekar başladım bir kaç ay eski disiplinimi oturttuğumdan emin olunca ilaca başlayacağım . (amacım yağsız kas kütlesi koymak değil kuru ufak bir vucut istemiyorum yağlanmak beastsamet tarzı size/beden atlamak istiyorum +10 kilo minimumda) 

KİŞİSEL BİLGİLERİ M:
  • 20 yaşındayım 
  • boy 187
  • kilo 78
  • yağ oranı %15
SORULARIM:
  1. İlk kürümde testo enahthe 500 mg boldenon 250mg ve yanına kick starer olarak anapolon eklemeyi düşünüyorum sizce nasıl bir kombin hangi ilaçlar eklenebilir ? 
  2. Kan değerlerim hangi duruma gelirse kürü kesmeliyim veya hangi değerlere göre devam edebilirim ?
  3. PCT için nasıl bir yol izlemeyelim ?
Teşekkürler. :)
Cevapla
Paylaş

3 Cevap

CEVAP 5 Temmuz 2026
LOVING
Yönetici
Merhaba;

Sorularına sırasıyla cevap verecek olursak;
  1. Ekstra başka bir şeye gerek yok yeterli ürünler zaten.
  2. Referans dışı olmaması olanlarında en ivedi şekilde referans aralığına çekilmesi lazım (alt,ast vb gibi)
  3. Bu ezbere olmak kür son kan değerlerine göre planlaması yapılır.
Başarılar.
1
YANIT LOVING 5 Temmuz 2026
Morpheus245
Çaylak
Hocam kür içinde alt sst böbrek fonksyonları gibi değerler referans dışına çıkacaktır 

sorum tam olarak şuydu aslına ;

Referans aralığı karaciğer fonskyonları için 40-100 arası diyelim .
Bu değer 200 olunca mı kesmeliyiz yoksa 500 olunca mı kesmeliyiz ilacı

Veya başka değerler ile karşılaştırmasını örnek verecek olursak

 t3 düşük çıktı ama ast yüksek , olağan değerler bunlar devam edebilirsin yada tam tersi t3 yüksek , ast düşük direkt kes kürü diyebileceğiniz senaryolar nelerdir ? (Prolaktin , E2 , zibil tane değer var hepsi için cevap vermeniz mümkün değildir tabi sadece şunlar olursa tamamen ilacı bırak diyebileceğiz karşılaşılması daha sık olan değerler için ) Hangilerine dikkat etmemiz lazım ?
şimdiden teşekkür ederim yanıtladığınız için
0
YANIT Morpheus 6 Temmuz 2026
LOVING
Yönetici
Merhaba,

HİÇ BİR ŞEKİLDE şurası burası gibi bir ayrım yok! Referans dışı olan değerler kırmızı alarm niteliği taşıyor alt ast 30 du 50 oldu sorun yok 200 olursa kürü bırak diye bi eylem çeşitliliği yok. Zaten siz böyle web veya mobil cevap köşelerinden alacağınız yanıtlarla küre girer ve bu kürü sürdürmeye çalışırsanız mutlak suretle patlayacaksınız sağlık hususunda. Mutlaka başınızda anlık bilgi alabileceğiniz rehber olmalı. Böbrek, karaciğer buralar ilk ve en dikkat edilmesi gereken yerler buraları kontrol altında tuttuğunuz sürece çok sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Başarılar.
1
Cevap vermek için giriş yap veya kayıt ol.