Merhabalar, nasılsınız?
Ben yaklaşık 3-4 aydır spor yapıyorum, doğal bir şekilde devam ediyorum, ağustos ayında 19 yaşına gireceğim, 3 aydır da lean bulk yaparak kilo almaya çalışıyorum, 1.75’im + aşırı zayıf olduğumu düşünüyorum kütle kazanmak istiyorum, şuan 62 kiloyum başladığımda 56-57 kiloya kadar düşmüştüm, uzun bir süre stresten depresyondan yemek yemedim neredeyse 1.5 sene eve kapanmıştım. Şimdi kütle artışı için şimdi küre girmek istiyorum, danıştığım bir abi
TAVSİYE EDİLEN KÜR:
- Testosteron Enantahte
- Dianabol
- Turinabol
Kürünü önerdi ve ekledi ” fazla yük bindirmez ” diye. Turinabol de dianabol de hafif ürünler dedi, şuan temiz kütle kazanarak kilo almak istiyorum.
SORULARIM:
- İlk kürüm nasıl olmalı?
- Yan etkide bu kür ne yapabilir?
- Dianabol bu kürde sizce gerekli mi?
- Ek olarak pct gerekli mi?
- Gerekliyse hangi ürünleri önerirsiniz?
Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Merhaba Berat,
Yaş üzerinden başlayacaksak bu konuda çok detaylı bir yazım var ” 18 yaş civarı ve altı kür yapmak isteyenlere altın değerinde uyarılar! ” bu alana tıklayarak yazdıklarımı okursan birçok soru işareti cevap bulmuş olacak kafandakilere dair.
Diğer konu size öneride bulunan ” ABİ ” bence öneride değil sizi bu yoldan ivedi şekilde vazgeçirmeye çaba göstermeliydi çünkü hormonlar çocuk oyuncağı değil!
Demişsiniz yani 3-4 ay sonra ilaç neden? Burada öğrenmemiz gereken beslenme+doğru antrenman ve en önemlisi zaman değil mi? Kas nasıl ki 2 gün aç kalsak bizi terk etmiyorsa 2 gün fazladan dolu dolu beslensek dahi hemen kazanım sağlamıyor, büyümüyoruz doğru mu? Demek ki en önemli kriter ” ZAMAN ” bence hormon işlerine hiç bulaşma fakat ” yok ben mutlak suretle bu yola gireceğim, fikirleri de sabit biriyim! ” diyorsanız size tavsiyem risk oranı çok daha düşük gruplara yönelmeniz ki ” ben kesinlikle hiç bir hormon grubunu tavsiye etmiyorum! ”
Nedir risk grubu belki bir tık daha alt seviyelerden olan gruplar?
SARM ÜRÜN GRUPLARI
Gibi bulk sürecine hizmet eden güç ve kondisyon sağlayan iştah gibi unsurların önünü açan seçeneklere yönelinmesin de fayda görüyorum. Çünkü enjeksiyonların getirisi olduğu kadar götürüsü çok ama çok daha fazla. Bu arada dianabol ve turinabol aynı ürünler abi kardeş gibi düşünün ikisini aynı anda önermesi ” ekmek arası börek yemek ” kadar saçma. 🙂
Rad140+mk677+oxandrolone kombinasyonu! 8 haftalık değişimim!
Bu gibi referansları inceleyebilirsiniz.
Başarılar.